Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

Over ons

Graag willen wij ons voorstellen...

Wij, Caroline en Sjaac van Ginkel, zijn de eigenaars van de webwinkel.

Ik (Caroline) werk nu al ruim 10 jaar als vrijwilligster in de Terminale Zorg en begeleid en ondersteun mensen tot het einde en soms ook nog bij de euthanasie als mijn cliënt graag wil dat ik daar bij ben en soms nog verder, door de uitvaart voor mijn cliënt te regelen. Vandaar mijn liefde voor het maken van unieke sieraden om deze aan mijn cliënten te geven, zodat ze weten dat ik altijd aan hun denk en in gedachten bij ze ben. De sieraden gaan dan ook meestal mee in hun kist.

Ik heb van mijn liefdevolle hobby mijn werk gemaakt. Al mijn sieraden zijn met liefde vanuit het hart gemaakt, en overal is er maar 1 van! Alleen bij de glashangers en kleine artikelen als de geluksengeltjes kunnen er meerdere dezelfde of bijna dezelfde voorkomen. Als sieraden uitverkocht zijn worden ze niet opnieuw gemaakt, maar ze kunnen wel dienen als voorbeeld voor een ander sieraad in dezelfde vorm of  bijvoorbeeld in een andere kleur.

Wilt u een sieraad laten maken naar eigen ontwerp of idee, of een van mijn ontwerpen laten aanpassen, neem dan contact met ons op via de mail info@hartvoorsieraden.nl of vraag ons contact met u op te nemen door uw telefoonnummer via de mail door te geven zodat wij weten hoe we u bereiken kunnen.